New Duett Kft.

      Főoldal
      Termékismertető
      TV, DVD, iPod, MP3
      Használati utasítás 06
      Használati utasítás 08
      Lefedettség
      Frissítés
      Vásárlás
      Képeink
      Ajánlatkérés
      Kapcsolat
      Nav N Go Kft.
 
További oldalaink:
      www.duett.hu
      www.gpslap.hu
      www.flottakovetes.hu
      www.icelink.hu

 


Nav N Go Kft.

Nav N Go Limousine - fix telepítésű navigációs rendszer

 

A Nav N Go Kft. célkitűzései között első helyen szerepel a vezetés közbeni biztonságos tájékozódás elősegítése. Cégünk legújabb navigációs megoldásával, a Limousine-nal ez már a járművekbe épített rendszerekben is megadatik. Az iGO My way GPS-navigációs szoftver autóba telepíthető változata ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a népszerű, hordozható készülékeken futó szoftver. A Limousine olyan, akár egy mindentudó másodpilóta a műszerfal mögött.

Ez az autós GPS-navigációs megoldás azoknak szól, akik szeretnék nagyméretű, műszerfalba épített képernyőn kihasználni az iGO My way GPS-navigációs szoftvert, annak megszokott pontosságával, megbízhatóságával és magas színvonalú grafikai megjelenítésével együtt.

A Limousine kitűnő választás azoknak az autósoknak is, akik már rendelkeznek autóba épített, gyári navigációs rendszerrel, de szeretnék új térképekkel kiegészíteni.

    New Duett Kft - NNG Limousine

Ugyanakkor jó megoldás azok számára is, akik csak most tervezik, hogy műszerfalba építhető képernyőt vagy autóhifit vásárolnak, hiszen a Limousine a legtöbb ilyen kijelzővel kompatibilis.

Navigációs hangok

A Limousine 24 nyelven elérhető, választhat férfi és női navigációs hangok közül is. Mivel a Limousine a legtöbb autós rendszerhez csatlakoztatható, bizosítjuk, hogy mindig érthetően és kellőképpen hangosan hallja a navigációs üzeneteket.

Egyszerű használat, egy kézzel működtethető felhasználói felület

A Limousine használata gyors, és könnyen megtanulható. Nem igényel több technikai tudást, mint egy mobiltelefon vagy egyéb háztartási eszköz használata. A legfőbb előny azonban a kimagaslóan részletes kelet-európai régió térképlefedettsége.

NNG Limousine  NNG Limousine

Jellemzők

iGO My way technológia

Az iGO My way GPS navigációs szoftver fedélzeti változata ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint a népszerű hordozható eszközökön futó verziók.

Kompakt méret

A Limousine bármelyik gépjárműkategória tetszés szerinti modelljébe beépíthető. Az SD memóriakártyát tartalmazó műanyag doboz kisméretű, könnyen elrejthető akár a kesztyűtartóba is. Bár beépített eszköz, később, igény szerint átszereltethető bármikor egy másik autóba is.

Kompatibilitás

A Limousine szabványos csatolófelülete kompatibilis a legtöbb autóba épített hangrendszerrel, autós TV-vel vagy DVD-lejátszóval, így azok is használhatják, akiknek már van az autójukban ilyen eszköz.

Teljes térképlefedettség

A Limousine egyedülálló lefedettséget kínál a legutolsó térképfrissítésnek megfelelően (V7.4) a 43 országot magába foglaló, teljes Európára. A csomag a 2007.04 Tele Atlas Nyugat-Európa és a 2007.04 NavNGo Kelet-Európa térképcsomagját egyesíti, mely sokkal részletesebb, naprakészebb lefedettséget biztosít, mint más Kelet-Közép Európa régiót tartalmazó csomagok.

Automatikus GPS-kezelés

Nincs szükség hosszadalmas beállításokra, a program automatikusan felismeri a GPS-t.

Könnyű frissíthetőség

A navigációs szoftver és a térképek frissítéshez nem kell kiszereltetni az autóból a készüléket. Elegendő a memóriakártyát kivenni, és egy PC segítségével az internetről máris frissíthető a szoftver és a térkép.

Alagút üzemmód

Az Limousine ezen funkciója lehetővé teszi, hogy a GPS-vétel kimaradásakor a program tovább folytassa a navigációt az utolsó ismert sebesség és a tervezett útvonal felhasználásával a következő manőverig. Így, ha alagútban, vagy magas házak között a GPS-készülék másodpercekre elveszti a GPS-jelet, a szoftver akkor is mutatja tovább a pozíciónkat.

Útbiztonsági kamerák

Az Limousine segítségével előre értesülhetünk a fixen telepített sebességmérő és piroson áthaladást jelző kamerákról. Erről a funkcióról további információt a Letöltések és frissítések menüpontban talál.

Intelligens nagyítás

A Limousine mindig optimális szögből mutatja az előttünk álló utat, hiszen ha közelítünk egy ponthoz, akkor a térkép 3 dimenziós nézetre vált, ha pedig távolítunk, akkor fokozatosan átvált 2 dimenziós felülnézetre. Ezzel a megoldással a térképen való böngészés gyors és egyszerű.

Pontos hangutasítások

Az Limousine minden közlekedési helyzetben pontos hangutasítást ad, egyértelműbbé vált az éles és enyhe kanyarok megkülönböztetése, illetve a főútvonal követése is. A képernyő nézegetése nélkül is bátran hagyatkozhatunk a hangutasításokra. A leírás nem teljeskörű, további részletekről kérjük érdeklődjön a (1) 436-0436 telefonszámon vagy a limousine@duett.hu címen.

NNG Limousine  NNG Limousine

Mi van a dobozban?

A Limousine csomag tartalma:

 • Limousine navigátor készülék
 • Limousine 2 GB SD memóriakártya, navigációs szoftverrel és digitális térképekkel
 • SiRFStar III külső GPS-vevő
 • Távirányító
 • Hangszóró
 • Külső IR-szenzor
 • Quick Start Guide 23 nyelven
 • Beszerelési útmutató
  (A csomag monitort és kijelzőt nem tartalmaz.)

A navigátor készülék technikai jellemzői:

 • 300 MHz Samsung CPU
 • Microsoft® WindowsCE.Net 4.2 core operációs rendszer
 • 64 MB SDRAM
 • 32 MB Flash ROM
 • 430*234 pixeles képmegjelenítés 16 bites színmélységgel
 • Szélesvásznú kijelző (16:9 képarány) támogatás
 • SD memóriakártya foglalat

Bemenetek:

 • Külső USB GPS-vevő (mellékelve)
 • Külső IR-szenzor (mellékelve)
 • Beépített IR-szenzor

Kimenetek:

 • Kompozit A/V kimenet
 • RGB videókimenet
 • Sztereó hangkimenet

Tápfeszültség:

 • 12-24 V DC

Méret:

 • 55 x 84 x 18 mm

New Duett Kft.

< Vissza]-  [Home]  -[Előre >
New Duett Kft. 1037 Budapest, Bojtár u. 44. * Tel.:(1) 436-0-436 * E-mail: limousine@duett.hu