New Duett Kft.

      Főoldal
      Termékismertető
      TV, DVD, iPod, MP3
      Használati utasítás 06
      Használati utasítás 08
      Lefedettség
      Frissítés
      Vásárlás
      Képeink
      Ajánlatkérés
      Kapcsolat
      Nav N Go Kft.
 
További oldalaink:
      www.duett.hu
      www.gpslap.hu
      www.flottakovetes.hu
      www.icelink.hu

 


Nav N Go Kft.

Nav N Go Limousine - New Duett Kft.

 

A New Duett Kft a Nav N Go Limousine Kizárólagos Forgalmazója

Cégünk autórádió és riasztó szervizként alakult, de mára a kor és technika fejlődésének hatására túlléptünk az egyszerű autóelektronikák beépítésén. Tíz évvel ezelőtt egyetlen műszer tájékoztatott minket a gépkocsi sebességéről, és ez, ha zölden világított, akkor az már különleges, extra funkciónak számított. Ma műszerek garmadája ontja az információt, telefonálunk vezetés közben, navigációs berendezés figyelmeztet a kanyar előtt, miközben magas követelményeket is kielégítő zenét hallgatunk, és a hátul ülők DVD-t néznek.

Ki gondolta volna 1983-ban, amikor a társaság magja a GELKA autórádió szervizben elkezdett dolgozni? 1990-ben megalakult "A" Duett – cégünk azóta foglalkozik autóriasztókkal, Hifi-vel és minden olyan extrával, ami egy autóban megtalálható és áram folyik benne, legyen az kis- vagy nagykereskedelem, egyéni megrendelés vagy flották kiszolgálása.

Több mint 10 szerelő (több mint 100 év szakmai gyakorlatával) négyállásos jól felszerelt műhelyben várja azokat az ügyfeleket, akik szeretnének egy megbízható riasztót, (az egyszerű rejtett kapcsolótól a legbiztonságosabb műholdas védelemig), esetleg központi zárat, elektromos ablakot, telefon szettet, mechanikus védelmet, - vagy igényük lenne egy fülre szabott, a gyárilag beszereltnél szebb hangzásra.

Az elmúlt tiz-en év reméljük, azt bizonyítja, hogy csapatunk sikeresen szolgálja az Önök igényeit és járműveik biztonságát.

Nézzen körül oldalainkon:


View Larger Map

Kattintson a szövegdoboz "To here" hivatkozására, majd a felugró ablakban a "Start address"-hez írja be a címet, ahonnan indulni kíván (település, utca. házszám.). Kattintson a "Go" feliratú gombra és a Google megmutatja Önnek, hogy hogyan juthat el hozzánk.

 

< Vissza]-  [Home]  -[Előre >
New Duett Kft. 1037 Budapest, Bojtár u. 44. * Tel.:(1) 436-0-436 * E-mail: limousine@duett.hu