Nav N Go Limousine - iGO My way
 


New Duett Kft.

      Főoldal
      Termékismertető
      TV, DVD, iPod, MP3
      Használati utasítás 06
      Használati utasítás 08
      Lefedettség
      Frissítés
      Vásárlás
      Képeink
      Ajánlatkérés
      Kapcsolat
      Nav N Go Kft.
 
További oldalaink:
      www.duett.hu
      www.gpslap.hu
      www.flottakovetes.hu
      www.icelink.hu

 


Nav N Go Kft.

Autók

Hogyan néz ki a Limousine beépítve? Az alábbi példákkal szeretnénk segíteni az Ön döntését.
A nagyobb méretű megtekintéséhez kérem, kattintson a képre!

Audi
A8
Nissan
Primera
Mercedes
ML class
Mercedes
R class
Mercedes
Vito
 
Mercedes
V class
Honda
Legend
Volvo
xc70
Volvo
s60
Mitsubishi
Grandis
 
Toyota
RAV4
Chrisler
300c
VW
Phaeton
Shevrolet
Captiva
BMW
X5

Klikk a nagyításhoz

Audi A8

Egy speciális Audi video modul csatolja a képet az autó gyári kijelzőjéhez. A kép forrás váltása az I-Drive mellett lévő "Nav" gomb segítségével történik. Az RGB modul maximális képminőséget biztosít, valamint AUX2 bemenete fogad külső DVD lejátszót. Ugyanilyen tökéletességet értünk el az A6 és a Q7 esetében is.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

BMW X5

A NNG Limousine navigáció képét a gyári iDrive segítségével lehet előcsalni. A NNG Limousine kezelése megmaradt az infra távkapcsolón, de ennek ellenére mégis gyári jelleggel bír a beépítés. Összességében egy gyönyörű autóhoz egy rendkívül hasznos és szakszerű megoldást szállítottunk.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Nissan Primera

A NNG Limousine RGB azaz a legjobb képminőségben jelenik meg. A kép forrásváltása egy külön beépített kapcsoló segítségével történik. A navigáció alatt természetesen lehet rádiót vagy CD-t hallgatni. A modul lehetőséget ad, hogy a gyári rendszert DVD lejátszóval is bővítsük. Ugyanilyen megoldást kínálunk a Murano esetében is.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Mercedes ML

Tökéletes képminőség és gyári érzés jellemzi a beépítést. A kép forrásváltása a gyári rádió forrásgombjáról történik. A navigáció alatt hallgatható rádió illetve CD. A beépített modul rendelkezik AUX video bemenettel, amely megjelenít minden szabványos képkimenettel rendelkező eszközt, például DVD lejátszót, fényképezőgépet vagy kamerát.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Mercedes R

Az "R" osztály esetében hasonló modult használtunk, mint az "M" osztálynál. A képminőség tökéletes, a video forrást a gyári rádió "nav" gombjáról lehet váltani. Ennek az autónak a szórakoztató egységét a NNG Limousine mellett még egy TV tuner beépítéssel tettük komfortosabbá. Bár a felhasznált tuner nagy érzékenységű és jó minőségű, de meg kell jegyeznem, hogy hazánkban a földi műsorszórás hiányosságai miatt nem minden területen élvezhető a tökéletes TV vétel! Remélhetőleg ez a digitális sugárzás bevezetésével nagyságrendekkel változik.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Mercedes V class

A V osztály esetében nem volt gyári megjelenítő, viszont szerettünk volna gyári jellegű, diszkrét megjelenésű monitort, ami a vezető látóterében van és az általános PDA és PNA kijelző méretnél nagyobb. Választásunk a visszapillantó tükörbe épített monitorra esett, ami nem csak a NNG Limousine térképét jeleníti meg kiváló minőségben, hanem a tolatást segítő kameráét is. Ez a kiépítés igazán megéri az árát!

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Mercedes V class

Az előző, egyszerűbb kiépítés után ebbe az autóba egy komplett multimédia rendszert építettünk, ami a navigációtól a DVD / DivX / CD / MP3 / WMA / AAC lejátszáson át a Dolby Digital, Pro Logic II, DTS dekóderig, tolatókamerát és Bluetooth kihangosító egységet tartalmaz. Kezelése tudásához mérten is egyszerű, érdemes utánnaolvasni.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Honda Legend

A gyári monitor rendkívül jó képminőséget biztosít a NNG Limousine térkép megjelenítéséhez. A kép forrásváltása egy külön beépített kapcsoló segítségével történi. A navigációs kép megjelenítése közben természetesen hallgathatjuk a rádió vagy CD hangját. A beépített modul lehetőséget ad DVD lejátszó beépítésére, a gyári rendszer bővítésére.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Volvo xc70

Tökéletes helyen, tökéletes kijelzőn, tökéletes kép- ez jellemzi a beépítést. A NNG Limousine megjelenítése alatt lehet rádiót vagy CD-t hallgatni, vezető pozícióból kényelmesen kezelhető a berendezés. A modul AUX bemenete lehetőséget ad DVD vagy TV bővítésre.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Volvo S60

Tökéletes helyen, tökéletes kijelzőn, tökéletes kép- ez jellemzi a beépítést, ugyanúgy, mint az xc70 esetében. A NNG Limousine megjelenítése alatt lehet rádiót vagy CD-t hallgatni, vezető pozícióból kényelmesen kezelhető a berendezés. A modul AUX bemenete lehetőséget ad DVD vagy TV bővítésre.

A lap tetejére>>>

Klikk a nagyításhoz

Mitsubishi Grandis

A Grandis esetében nem állt rendelkezésünkre gyári monitor, de a tulajdonos szeretett volna egy olyan fejegységet vásárolni, amin a nagyon jó hangminőség mellett tud DVD-t nézni, TV-t nézni Bluetooth-n telefonálni és navigálni. Jól választott.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Toyota RAV4

A RAV4-hez egy speciális modult kellett alkalmazni ami gyári rádióba építendő és a lehető legjobb minőségben, RGB-n csatolja a NNG Limousine képét közvetlenül a kijelzőre. A video forrás váltása egy külön beépített kapcsolóval történik, a beépített modul lehetőséget ad DVD vagy TV tuner bővítésre, a navigáció alatt lehet CD-t vagy rádiót hallgatni.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Chrisler 300c

Az RGB modulhoz hű kiváló képminőség és a Limousine könnyű kezelhetősége jellemzi a kiépítést. A video forrás váltása egy külön kapcsolóval történik, a navigáció alatt természetesen lehet rádiót vagy CD-t hallgatni. A navigáció hangja a Limousinehoz csomagolt külön hangszórón szólal meg. A modul lehetőséget biztosít arra, hogy az autó szórakoztató egységét DVD- lejátszóval vagy TV tunerrel bővíthessük.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

VW Phaeton

Bár a video modul a lehető legjobb minőségben csatolja a Limousine-t, a Faeton gyári kijelzőjére és a kép felbontása, élessége jó, de sajnos a gyári megjelenítő fényereje gyenge és e miatt a Limousine képe is kicsit sötétnek bizonyul. Ez nem egy hatalmas hiba, mert csak nekünk tűnik fel, akik rendszeresen szerelünk és látunk ilyet, az autó tulajdonosa (és már két szerelésen vagyunk túl), aki megszokta a gyári fényerőt jónak ítélte. A képváltás egy infra távkapcsoló segítségével történik, a modul lehetőséget ad DVD vagy TV bővítésre.

A lap tetejére>>>

 

Klikk a nagyításhoz

Chevrolet Captiva

A Captiva kiépítése hasonló a fent említett Mercedes V class kiépítéséhez, itt is egy komplett multimédia rendszert építettünk, ami a navigációtól a DVD / DivX / CD / MP3 / WMA / AAC lejátszáson át a Dolby Digital, Pro Logic II, DTS dekóderig, tolatókamerát és Bluetooth kihangosító egységet tartalmaz csak dupla DIN méretben. Kezelése tudásához mérten is egyszerű, érdemes utánnaolvasni.

A lap tetejére>>>

 

 

< Vissza]-  [Home]  -[Előre >
New Duett Kft. 1037 Budapest, Bojtár u. 44. * Tel.:(1) 436-0-436 * E-mail: limousine@duett.hu